Frequently Asked Questions

Waar kan ik bestellen?

We werken met een uitgebreid netwerk van vakmensen en we verwijzen je graag door naar een van onze specialisten om daar een offerte aan te vragen. Via vind jouw lokale vakman kun je jouw woonplaats invullen en zien wie er het dichtstbij zit.

Hoe plaats ik een grind- of steenkorf?

Doordat de korven gemonteerd worden geleverd kun je aan de hand van onze plaatsingsadviezen makkelijk zelf je korven plaatsen. De korven worden altijd geleverd met een open deksel waardoor je ook zelf de korven kunt vullen.

Wat is de levertijd?

De levertijd wordt bevestigd bij je bestelling. Samen met jouw lokale vakman proberen we altijd zo snel mogelijk te leveren. Dit is normaliter tussen de 5 en 15 werkdagen. Je begrijpt dat in het seizoen dit ietsje langer kan zijn.

Waar vind ik de Algemene Voorwaarden?

Onze algemene voorwaarden kun je hier vinden.

Zijn er alleen standaard steenkorven of kan ik ook maatwerk bestellen?

Wij produceren al onze korven en schuttingen in onze werkplaats en daardoor is maatwerk geen enkel probleem. Door te werken met verschillende maaswijdtes (50 mm, 75 mm en 100 mm) zijn de mogelijkheden (bijna) eindeloos. 

Van welke materialen zijn de korven en schuttingen gemaakt?

De korven en schuttingen zijn gemaakt van een draad van 4 mm dik en voorzien van een zink- aluminiumcoating. Deze coating zorgt ervoor dat de korven drie tot vijf keer langer mee gaan dan normaal gegalvaniseerd draad. Meer informatie.

Hoe stabiel zijn de grind- en steenkorven?

Onze grind- en steenkorven worden altijd voorzien van tussenschotten in plaats van haken. Dit zorgt voor een stabieler en strakker eindresultaat.

Is het mogelijk als zakelijke klant om mijn bestelling bij de klant te leveren?

Natuurlijk. Je kunt een ander afleveradres opgeven dan het factuuradres. Let wel op dat de vrachtwagen bij jouw klant kan komen.

Downloaden

Om je handvaten te bieden hebben we een aantal documenten opgesteld waarmee je mee aan de slag kunt.

Laat je adviseren

Praktische aanpakkers die realiseren