al het gereedschap om jouw project te realiseren

Ons gereedschap bestaat uit hulpmiddelen die het je makkelijker maken om jouw project te realiseren. Ontwerp strakke, robuuste steenkorven met een karaktervolle uitstraling voor verschillende toepassingen.

DOWNLOAD GEREEDSCHAP

zo werkt aanpakken

Met dit stappenplan willen we een combinatie bieden van inspiratie, materiaalbeleving en inzicht in de technische mogelijkheden van steenkorven als basis waarmee we samen jouw tuin kunnen realiseren.

Van inspireren — neem een kijkje in onze inspiratiehoek

Tot genieten — bekijk onze genietips

 1. Inspireren

  Loop naar buiten. Wat zie je? Wat mis je? Breng door middel van steekwoorden en afbeeldingen in kaart wat je wensen zijn. Bekijk verschillende inspiratie middelen of loop even binnen bij je lokale vakman.

 2. Kiezen

  Stijlen, functionaliteiten of afmetingen. Alles kan van invloed zijn op je keuzes. Kies een maaswijdte, vulmateriaal of toepassing die aansluit op jouw wensen.

 3. Ontwerpen

  Haal het maximale uit de ruimte die je beschikbaar hebt. Print de ontwerp pagina en schets simpel maar overzichtelijk jouw project. Bespreek ze met je vakman!

 4. Realiseren

  We houden ons aan onze afspraken en samen zorgen we dat er op tijd geleverd wordt. Dan begint het echte werk. Kijk hier voor de plaatsingsadviezen.

 5. Genieten

  Geniet van jouw tuin, waar je voortaan volop kunt genieten van mooie dagen en lange avonden. Je hebt het verdiend.

karakter op maat

Met de juiste steenkorven wordt de tuin een plek waar je kunt genieten. Je tuin wordt je woonkamer en je terras je keuken. Het is jouw thuis, buitens- huis. Een plek met karakter waar iedereen graag komt.

 • door hard werken en open communiceren komen we samen tot de beste resultaten

  Bas van de Wiel
  Aanpakker
 • als we elkaar uitdagen met creatieve ideeën en toepassingen ontstaan de mooiste producten

  Toon van de Wiel
  Ondernemer

Laten we realiseren

Gegarandeerd comfortabel en vakkundig

Vakantie

Vanaf 8 augustus vieren wij vakantie, maandag 22 augustus staan wij weer voor je klaar zoals je dat van ons gewend bent.