Openingstijden: ma-do 8.00 - 17.00 | vrijdag 8.00 - 12.00

Ideeën voor jouw tuin doe je hier op


We hebben voor jou een selectie gemaakt uit onze favoriete korven door de jaren heen. Alle ingrediënten om jouw buiten nog beter te maken.
Veel plezier!

Grindschuttingen

De Gard & Care grindschutting is een unieke steenkorf die 15 jaar geleden is ontwikkeld om kleinere stenen in te kunnen plaatsen. Met een dikte van slechts 40 mm kan de grindschutting goed gecombineerd worden met andere soorten schuttingen. Er zijn al meer dan 30.000 grindschuttingen geplaatst in tuinen in Europa en Canada. De grindschutting biedt voordelen zoals een smal formaat, eenvoudige plaatsing, privacy en een elegante uitstraling. Het kan op maat worden geleverd en heeft verschillende toepassingen, zoals erfafscheiding, gevelbekleding en terrasafscheiding.

Grindkorven

De Gard & Care grindkorf is een unieke en elegante schanskorf, hij kan gemaakt worden in dezelfde afmetingen als een normale schanskorf. Dit met een dikte vanaf 100mm en oplopend. Hij kan gevuld worden met 8-16 mm of 16-25 mm grind of split en biedt veel privacy zonder doorkijk. De meegeleverde steigerbuizen zijn verborgen in de korf, wat zorgt voor een strakke uitstraling. De grindkorf is gemakkelijk te plaatsen, onderhoudsvrij en kan op maat geleverd worden. Het kan gebruikt worden als erfafscheiding, gevelbekleding, terrasafscheiding, windscherm en kan voorzien worden van een doorkijkraam om het zicht naar de tuin te bewaren.

Haarden


Gard & Care produceert haarden in steenkorven onder het merk Gardeco. Ze zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een gelaste Classic versie en een gekramde versie. De haarden kunnen gevuld worden met verschillende maten stenen en hebben afgeronde hoeken. Ze kunnen ook gebruikt worden als barbecue en zijn geschikt voor gebruik onder een overkapping. De haarden worden kant en klaar geleverd, hebben een robuuste uitstraling en zijn onderhoudsvrij en duurzaam. Ze kunnen op maat worden geleverd en hebben verschillende toepassingen, zoals erfafscheiding, centraal element bij een zitgedeelte, houtopslag en buitenkeuken.

Steenschuttingen

De steenschutting van Gard & Care is een combinatie van een schanskorf en een schutting, gevuld met stenen van 40-80mm tot maximaal 60-90mm. Hij wordt kant-en-klaar geleverd en is eenvoudig te plaatsen. De schutting biedt privacy met een robuuste uitstraling en kan worden gecombineerd met houten- of beton schuttingen van 90mm of 100mm dik. Hij is onderhoudsvrij, duurzaam en heeft verschillende toepassingen, zoals erfafscheiding, terrasafscheiding, windscherm, etc.

Steenkorven


Gard & Care maakt steenkorven die gevuld kunnen worden met 40-80 mm of 60-90 mm stenen. Ze zijn verkrijgbaar in een maaswijdte van 50×50 mm of 50×100 mm. Onze steenkorven hebben tussenschotten om de 300 mm voor stabiliteit en worden eenvoudig geplaatst en gevuld. Ze bieden privacy, dempen geluid, hebben een robuuste uitstraling en zijn onderhoudsvrij en duurzaam dankzij de zelfhelende, zink-aluminium gecoate draad.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details