Openingstijden: ma-do 8.00 - 17.00 | vrijdag 8.00 - 12.00

Toen Toon meer dan 15 jaar geleden startte met Gard & Care, was dit vooral omdat hij dingen anders wilde doen, anders wilde aanpakken, een mooi product afleveren. Sinds die start brengen we ervaring, passie en vertrouwen aan tafel, samen met klanten, samen met ons team, samen ontdekken, samen bouwen, samen leuke projecten doen, kortom al vijftien jaar ‘buitengewoon samen’.
We luisteren graag naar de behoefte van jou als klant en vertalen dat naar wat jij van waarde vindt in jouw tuin. Zoals je om je heen kunt zien is er steeds meer behoefte om van de tuin een plek te maken waar je gezellig samen kunt zijn. Met je gezin, familie en vrienden, een speciale plek waar je met deze mensen fijn de tijd kunt doorbrengen. Sommige mensen noemen de tuin het verlengde van je woonkamer. Samen rondom huis. We zijn er trots op dat onze producten daar onderdeel van uit mogen maken, dat we producten maken die je gebruikt om van jouw tuin een fijne plek te maken.
Vanuit dat oogpunt zijn we dan ook in januari 2023 een webshop begonnen waarbij we jou nog beter van dienst kunnen zijn. Ook denken we dat het een inspiratiebron is om jouw project vorm te geven. Daag ons uit en laat ons weten wat je ideeën of wensen zijn. We laten je graag weten hoe wij denken ze te realiseren, samen met jou.

Wij wensen je een buitengewone dag toe!

Jouw Contactpersonen

Toon van de Wiel

Directeur / Eigenaar

Bas van de Wiel

Administratief medewerker

Rob de Goeij

Verkoop binnendienst

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details