Openingstijden: ma-vr 8.00 - 16.00

Verzenden

Wanneer de order geproduceerd is melden we deze aan bij onze vaste transporteur. Dit is Gebroeders van Eijk. Een dag voor levering ontvang je een email waarbij een tijdsvenster aangeeft hoelaat er geleverd wordt. We vragen de chauffeurs altijd om ongeveer een uur van te voren even te bellen om zeker te zijn dat je thuis bent en of ze nog ergens rekening mee moeten houden.
Er wordt aan huis geleverd voor zover dit mogelijk is met palletwagen. Wanneer je niet thuis bent zal er in overleg worden besloten wat er gebeurt met de zending. Mocht je voor een andere dag kiezen zijn hier extra kosten aan verbonden. Houd er rekening mee dat de bestelling kan bestaan uit meerdere pallets en dat hier voldoende ruimte voor is. Daarnaast kan er enkel op verharde ondergrond worden gelost, zoals stoep of weg. Lossen is niet mogelijk op zand of grind. Op de geleverde pallets en/of bigbags zit geen statiegeld, deze mag je zelf afvoeren. Onze producten worden op pallets geleverd. Hiervoor hebben we met onze transporteur prijzen afgesproken. We hanteren de volgende kosten:

Pallet KostenLaadmeters
Minipallet€ 55,-  0.2 laadmeter
Europallet€ 710.4 laadmeter
Blokpallet€ 79,-0.5 laadmeter
Langere pallet€ 83,-0.6 laadmeter
   
Alle andere of grotere pallets worden berekend naar wat nodig is voor jouw project.


De producten worden staand op een pallet verzonden en de breukstenen gaan in een bigbag. Bij de breuksteen zit altijd een percentage fijn materiaal wat aan de stenen vastplakt of wat vanuit de groeve mee wordt geladen. De Bigbags en pallets die geleverd worden bevatten geen statiegeld, deze kunnen worden afgevoerd.
Bij leveringen naar de Waddeneilanden rekenen wij extra kosten voor de overtocht, op basis van offerte van de aanbieder. Deze worden achteraf aan je doorberekend.

Afhalen

Mocht je ervoor gekozen hebben om de bestelling af te halen is dit gratis. Op de orderbevestiging staat de dag aangegeven wanneer de bestelling klaar staat, mocht dit niet passen kan er uiteraard altijd een andere dag worden gekozen.
Afhalen kan op werkdagen tussen 08:30 en 16:30 uur.
Houd rekening met het formaat en gewicht van de producten. Twijfel je? Je kan ons bereiken op: 040 – 785 07 05 of stuur ons een berichtje via de Whatsapp knop.

Afhaallocatie:
Gard & Care
De Vest 4
5555XL Valkenswaard

Betaalmethodes

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW. Je mag op verschillende manieren betalen bij Gard & Care:

Retourneren

Je bestelde producten retourneren

Als consument heb je het recht op ontbinding van je aankoop binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling. Wil je een (deel)bestelling retourneren dan vragen wij je vriendelijk om het herroepingsformulier in te vullen en te mailen naar service@gard-care.com. Dit dient binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling verstuurd te zijn.

Je ontvangt van ons een bevestiging dat we je aanvraag voor retournering in behandeling nemen, mocht je deze bevestiging niet ontvangen hebben check dan eerst je spam. Neem contact met ons op via 040 785 0705 of service@gard-care.com mocht je de bevestiging niet ontvangen hebben.
Na onze bevestiging dat we je retournering in behandeling nemen heb je 14 kalenderdagen de tijd om je bestelling te retourneren. Let op, de geretourneerde producten worden alleen geaccepteerd als deze compleet, ongebruikt en onbeschadigd zijn. Als de geretourneerde producten inderdaad compleet, ongebruikt en onbeschadigd zijn dan wordt het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen teruggestort op je rekening.
Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan ons, Gard & Care, hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 
De kosten voor het retourneren van producten zijn voor eigen rekening. Wens je een deel van je bestelling te retourneren dan zijn ook daarvoor de transportkosten voor eigen rekening en zullen we alleen de geretourneerde producten verwerken en terugbetalen.
Wil je gebruik maken van onze transporteur dan kun je, voor de tarieven, contact opnemen met 040-785 0705 of service@gard-care.com. Mocht je gebruikmaken van onze vervoerder dan worden de gemaakte transportkosten op mindering gebracht bij de terugbetaling. Uiteraard kun je ook zelf transport organiseren of de producten persoonlijk afleveren bij onze locatie in Valkenswaard, kijk voor onze openingstijden op www.gard-care.com.

Uitzondering Maatwerk
Producten die speciaal voor jou op maat gemaakt zijn vallen buiten het herroepingsrecht, deze kunnen helaas niet geretourneerd worden.

Annuleren

Wens je jouw order te annuleren nadat deze is besteld & betaald? Dit kan alleen als deze order nog niet is geproduceerd en/of verzonden. De snelste route om jouw order te annuleren is om telefonisch contact op te nemen met 040 785 0705, na telefonisch akkoord vragen wij je om dit via een mail aan service@gard-care.com te bevestigen. Ben je nog op tijd met deze annulering, dan zullen wij dit via de mail bevestigen en het gehele aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terugstorten op jouw rekening. Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan ons, Gard & Care, hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

AansprakelijkheidAlgemene voorwaarden

De eigenaar van de website streeft er naar om de gebruiker van deze website zo actueel en correct mogelijke informatie te verschaffen. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de site onvolledig of onjuist is. De eigenaar van de website aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie aangeboden op deze website. De Algemene voorwaarden vind je hier.

Kunnen we je nog ergens mee helpen?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details